2023-09-04
餐廳坐落係中環鬧市既地下,價廉物美分量多,餐廳設置自助吧,點餐時可以加埋,就可以沙津任裝,湯汁任添,包捧住個肚走。岩手県產A5和牛肩胛肉眼 150g 配满滿紫菜飯牛肩胛薄切上碟,脂肉分明,只需放係燒熱既石塊燒正反30秒左右,就可以食,入口嫩滑,肉味肉汁十足,放上紫菜飯一齊食,別有一番風味!大盛石燒套餐大盛石燒套裝可係在餐廳自定係A,B,C 類食材各選擇一款,另外再配有自助吧同咖哩飯,滿足選擇困難症既我😂原條蒲燒鰻魚預先煮好左既蒲燒鰻魚,只要係石塊熱一熱,即可入口,燒過後,底部少少焦,食落又淋又脆。超嫩石燒雞扒燒好的雞扒,底面都燒至金黃色,再切開件狀,再燒一燒內部,就可食得,皮脆肉嫩,好好食!醬燒帆立貝上碟時已經半熟,只要係石塊上燒一燒就可以食。例湯每日既湯都唔同,今天係椰子青紅蘿蔔湯,無加味精,味道清甜好飲。雪糕糯米糍 (芝麻,奶茶味)餐點附送甜品,等雪米糯溫暖一點再放入口更好!
岩手県產A5和牛肩胛肉眼 150g 配满滿紫菜飯
大盛石燒套餐
原條蒲燒鰻魚
超嫩石燒雞扒
醬燒帆立貝
上碟時已經半熟,只要係石塊上燒一燒就可以食。
例湯
雪糕糯米糍 (芝麻,奶茶味)
餐點附送甜品,等雪米糯溫暖一點再放入口更好!