今次同朋友仲有佢嘅小朋友一齊食飯,梗係要搵間可以俾小朋友放電嘅地方啦🤭呢間朋友間中係首選👍真係好適合有小朋友嘅你😊$158 兒童入場費(正價)(人場包)兒童套餐聽講佢哋嘅兒童套餐成日都會有唔同主題,今期係蜜蜂嗡嗡小跑車🐝真係有蜜蜂同跑車,好可愛又立體,小朋友勁鍾意❤️而且成個套餐仲包埋兒童波波池🛝玩具室入場,性價比好高👍除咗波波池🛝,仲有免費韓服著蔥蒜牛五花牛五花因為用蔥蒜調味食落好香口,而且好嫩滑👍韓牛前胸肉呢個韓牛油花比例好靚,食落好香牛味,簡單調味已經好出色😋炑八秘制豬肉拼盤呢碟秘制豬肉拼盤都好出色,有成三款肉,我最愛就係豬五花,燒到乾身非常香口👍仁川鰻魚(半份)最近見好多韓國餐廳都推出燒鰻魚,我又點少得🤭半份份量都唔少,可以剪成6嚿😋燒到外脆內軟,好好食👍棉花糖朱古力迷你班戟我都係一個甜品控,見到呢個賣相吸引,點左一份,整體較普通!青檸梳打藍橙奶昔今次點嘅飲品相對唔會太甜,又夠清新,配燒肉炸雞一流👍加$98升級COMBI 幸福公主城. 超靚嘅蛋包飯🤩公主栩栩如生,非常有動感,而且食落一啲都唔失禮,蛋非常嫩滑👍今次仲有送上combi兒童餐具😻📍 炑八韓烤親子餐廳 (觀塘)觀塘鴻圖道

$158 兒童入場費(正價)
(人場包)兒童套餐
除咗波波池🛝,仲有免費韓服著

蔥蒜牛五花
牛五花因為用蔥蒜調味食落好香口,而且好嫩滑👍

韓牛前胸肉
呢個韓牛油花比例好靚,食落好香牛味,簡單調味已經好出色😋

炑八秘制豬肉拼盤

仁川鰻魚(半份)

棉花糖朱古力迷你班戟
我都係一個甜品控,見到呢個賣相吸引,點左一份,整體較普通!

青檸梳打
藍橙奶昔
今次點嘅飲品相對唔會太甜,又夠清新,配燒肉炸雞一流👍

加$98升級COMBI 幸福公主城.
今次仲有送上combi兒童餐具😻

📍 炑八韓烤親子餐廳 (觀塘)
觀塘鴻圖道90號2樓

#兒童天地 #放電一流 #人氣推介 #燒肉飯推介 #美食 #觀塘美食 #觀塘鴻圖道 #親子餐廳 #炑八韓烤 #炑八親子燒烤 #波波池 #免費穿韓服 #環境舒適 #korean #korea #hongkong #kwuntong #foodie #family #kids #playroom #香港親子餐廳 #koreanbbq #meokbangkidzone
2023-09-07
Type of Meal