2024-09-19 2208 views
好耐無食過放題,早幾日個寶貝女話想食,所以一早book定位,等佢放學同佢一齊去食😋今次我地去左觀塘大喜屋食,發覺一段時間無食,佢哋餐牌好似升級左,居然有佛跳牆🤩仲有勁正嘅燒榴槤🤤呢間放題人氣真係極高,果然係放題始祖,食物到今時今日都keep到水準,當晚人流座無虛席,人山人海,我同個女食足2個鐘頭,門口仲大班人等待入座😳呢度都係有自助區及QR code落單,我梗係拿拿聲落完單再出去自助區啦☺️點左好幾款刺身、壽司、創作料理、燒物、天婦羅、熱食、仲有極高質嘅佛跳牆 我忍唔住一個人食左兩碟🤤🤤 另外今次對烤榴槤改觀,原來係咁好食架🤤呢個我都係咁encore😋 食物種類多到不得了 自助區都係有點心、熟食、甜品、雪糕雪條 Häagen-Dazs仲可以任拎任食多款馬卡龍口味 仲有飲品區有新增自家製珍珠奶茶🧋而家食放題性價比真係好高,種類仲多過自助餐 但係價錢平一半🤣🤣我每次都挑戰唔到食勻每一款😅仲有生啤啤酒任飲#自助式 #任食放題 #極尚大喜屋 #觀塘美食 #人氣餐廳 #美食推介 #kwuntung #性價比高 #大胃王必食 #foodie #鱷魚恤中心美食 #聚會推介 極尚大喜屋 (鱷魚恤中心)

呢度都係有自助區及QR code落單,我梗係拿拿聲落完單再出去自助區啦☺️點左好幾款刺身壽司、創作料理、燒物、天婦羅、熱食、仲有極高質嘅佛跳牆 我忍唔住一個人食左兩碟🤤🤤 另外今次對烤榴槤改觀,原來係咁好食架🤤呢個我都係咁encore😋 食物種類多到不得了

仲有生啤啤酒任飲

#自助式 #任食放題 #極尚大喜屋 #觀塘美食 #人氣餐廳 #美食推介 #kwuntung #性價比高 #大胃王必食 #foodie #鱷魚恤中心美食 #聚會推介 極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓
2024-09-11