2023-07-05
友人生日選了朋友工作的荃灣! 每次經過都見到好多人排隊終於可以一試! 用Openrice訂位可以88折享用晚市2人套餐!! 所以一定要預早Book位!有折頭又唔洗等位 :3雖然閒日但都好多人,環境比較熱鬧,如果想靜D傾計就未必適合~食物方面真心性格比高,本身生日飯都預左食貴少少,所以食物係附合預期的啊!!二人套餐前菜簡左炸物,非常好味,仲有廣島蠔添絕對係正常發揮~ 到咗主菜,亦係我嚟呢間餐廳嘅目的就係食扇貝明太子意粉,擺盤同網上睇一樣都係咁靚,味道好Cremy 超中意!!嘢飲略為多冰,如果唔係夏天嘅話都唔錯幾Chill~ 下次有機會試吓book露天位置💕
Other Info. :
買左蛋糕,但現場無食到最後拎走,Staff都好nice & helpful~