2021-07-19
一時興起想打邊爐,所以4個人7:45pm先拎飛,其實而家收10點都好危,好大機會冇枱🥶.好好彩排到差唔多最後一張枱,8:15pm入座食物供應到9:30pm, 可坐到10點.肉揀咗最平嘅上等牛肉,亦包豬肉🌟湯底一人一鍋比較衛生,每人可以選兩個湯底😄推介壽喜燒,可以令肉更甜👍🏻唔推介揀海帶湯因為太清、冇乜特色(加湯就係加放喺枱上嘅海帶湯,咁不如湯底試其他吧😉)個人覺得安排ok, 因為打打下個湯會變咸,加翻清清地嘅海帶湯我覺得冇問題對脂肪比例冇乜要求,任食嚟講覺得好正💓豬肉亦都好香好好味🌟自助區有青口、雞肉、魚肉、菜、丸,亦有咖哩飯、烏冬、即食麵、中湯、雪糕同配料、飲品我都食咗好多隻青口😄🌟服務嚟之前睇過comments, 都有少少擔心,但可能餐廳吸取意見改善咗,今次我覺得服務好好👍🏻.首先係帶位嘅店員,好有耐性、詳細解釋等位情況俾客人知道(因為我哋比較遲拎飛,有客人仲遲過我哋),俾佢哋預計翻 避免等到最後先話冇位一肚火🔥.另外其他店員都有禮貌,亦好helpful 我唔小心跌咗筷子,未出聲已有人留意到+拎一對俾我.賣單問last order亦有禮貌,唔會似趕客人走,仲會溫提食物仲剩幾多分鐘供
好好彩排到差唔多最後一張枱,8:15pm入座
食物供應到9:30pm, 可坐到10點
肉揀咗最平嘅上等牛肉,亦包豬肉
🌟湯底
一人一鍋比較衛生,每人可以選兩個湯底😄
推介壽喜燒,可以令肉更甜👍🏻
唔推介揀海帶湯因為太清、冇乜特色
(加湯就係加放喺枱上嘅海帶湯,咁不如湯底試其他吧😉)
對脂肪比例冇乜要求,任食嚟講覺得好正💓豬肉亦都好香好好味
🌟自助區
我都食咗好多隻青口😄
🌟服務
另外其他店員都有禮貌,亦好helpful
我唔小心跌咗筷子,未出聲已有人留意到+拎一對俾我
賣單問last order亦有禮貌,唔會似趕客人走,仲會溫提食物仲剩幾多分鐘供應,有需要可以去拎咗先👍🏻
最驚喜係9:30pm時,店員續枱去問仲有冇人想拎雪糕,冇就收機喇
其實佢可以唔提多一次,準時就收,但係佢都有照顧客人嘅感受,特別小朋友拎唔到雪糕會失望嘛🤣!
(當然做客人都要乖啲自律,睇住時間唔好下下要人難做啦~)
🌟總結
會回頭!性價比高 食物好味 坐得舒服 服務態度好