2024-04-23
蝦蟹膏蟹肉帶子意粉 ($168)推介⭐️好濃蝦蟹膏味真係!膏醬包滿每一條意粉,中意食膏嘅朋友仔會好愛呢個意粉,重點係調味適中,唔會好咸,而且食哂成個意粉都完全唔覺得好heavy好膩,意粉上面仲有唔少嘅蟹肉,一絲絲微微鮮香,帶子又大大隻唔馬虎,加埋烤融左一半嘅車厘茄開胃,總之呢個價錢就性價比極高啦😋蒜香乾蔥牛油忌廉汁煮紐西蘭鑽石蜆配意大利包 ($228)推介⭐️鑽石蜆大大隻啖啖肉好幸福🥰忌廉汁加左海鮮提鮮,蒜香夠哂惹味,調味唔會好濃,因為蜆味都夠哂濃,不得不讚個意大利包,烤得好香脆,系包上面淋上忌廉汁,加埋蔥同蜆一啖食,嘩好味又有層次,想encore添呀,呢款係店員推介,果然好食👍🏻辣味牛肉醬雞翼4 隻 ($68)推介⭐️岩哂特別中意食辣嘅朋友仔🌶️雞翼脆炸左,上面鋪滿微辣嘅牛肉肉醬,味道似肉醬意粉嘅肉醬味,雞翼炸得幾好保持到肉質嫩滑,雞翼控唔好錯過!
蒜香乾蔥牛油忌廉汁煮紐西蘭鑽石蜆配意大利包 ($228)
辣味牛肉醬雞翼4 隻 ($68)