2022-11-12
今晚食完呢間川菜館後,好想話俾大家知,性價比超高😎 近期逢星期一至四做緊酸菜魚烤魚雞煲59折優惠😍 重點係店鋪用嘅係新鮮活鱸魚,零舍新鮮滑溜👍👍👍 地址位處旺角鬧市,方便易搵,環境簡潔,彩色塗鴉牆別有一番風格,裝修型格,如想慶祝生日成班朋友一齊gathering,可以提前book定k房,自成一角,私隱度高👍🌟酸菜魚(一條)$188特價推薦指數爆燈🌟🌟🌟我哋揀咗小辣🌶 飲一啖湯,又香又麻好過癮😆 廚師功力十足,魚片切到零魚骨,好滑溜鮮甜,豆卜同金菇索晒湯汁好入味,酸菜爽脆不會太酸,份量十足,越食越開胃🥰又到咗打邊爐環節,配料選擇勁多,我哋人少少揀咗幾款,價錢親民又高質😍 花枝片薄切淥幾下就得,嫩鴨血口感正,炸魚皮超新鮮勁大份,冇油溢味,鮮蝦雲吞蝦肉新鮮爽脆,手打墨魚丸鮮甜彈牙,好滿足🫶🏻🌟花枝片$58🌟嫩鴨血$48🌟炸魚皮$38🌟鮮蝦雲吞$48👍手打墨魚丸$68🌟Somersby$38🌟咸檸七喜$28飲品大大杯,打邊爐一流,賣相精緻打卡最啱👍
🌟酸菜魚(一條)$188特價
🌟花枝片$58
🌟嫩鴨血$48
🌟炸魚皮$38
🌟鮮蝦雲吞$48
👍手打墨魚丸$68
🌟Somersby$38
🌟咸檸七喜$28
飲品大大杯,打邊爐一流,賣相精緻打卡最啱👍