2019-09-14 247 views
呢間台灣餐廳開張左一排都見到好多人等位食,今日有時間所以就去試下~三個人分別叫左三個精挑細選套餐,個人認為呢個set都幾抵食,星期一至日都係around $59,主食小食可以自由配搭,選擇算多我個set就叫左香蔥肉燥拌麵、金銀蛋唐生菜、香葉鹽酥雞同埋蒜香台灣腸肉燥拌麵方面,啲麵煮到比較漲,無咩口感,肉燥都係醬比較多無咩肉,但味道ok唐生菜份量好多,但皮蛋同鹹蛋味就山唔係好出,味道無咩特別正正常常~鹽酥雞方面,炸得係好食嘅但就多皮,如果中意食雞皮嘅人應該好like最後台灣腸都係一般般每個set都會送一杯熱/凍嘅蜂蜜紅茶總括來說呢間餐廳食物水準就不過不失,勝在可以自由配搭,但個人認為服務就真係有待改善,有時間不妨一試

精挑細選套餐

最後台灣腸都係一般般