2022-11-16 24 views
首先要讚咗佢嘅服務先🙈 係我仲睇緊食咩嘅時候,staff好好咁幫我斟咗茶,好論盡嘅我係睇menu嘅時候倒瀉咗杯水🫠 仲要自己都唔知,staff完全冇怨言即刻幫我處理🫶🏻 服務質素同反應都幾好😛 仲有我哋點咗幾樣餸,佢上咗第一碟,我哋好快食哂,佢會自己催廚房快啲👍🏻 唔洗客先出聲,我覺得都幾caring💗我最想推介嘅一定係風味容家梅菜扣肉包(荷葉包) $138,其實老實講自己就唔太中意食呢啲油膩嘢,但屋企人中意,仲要寫明係招牌菜,所以就叫咗😂 不過真係令我喜出望外😳 首先我完全唔覺得油,仲要夾落嗰荷葉包出奇地覺得好食😋 啲梅菜就咁食都唔會太咸,起碼唔會有種一定要叫白飯嘅衝動😂總括嚟講性價比都幾高😎