2021-11-02 100 views
前排去咗元朗呢間「舍利鮨Sushi Shari」食omakase😋 餐廳裝修清雅精緻 簡約舒適 所有⻝材均每日由日本漁市場空運直送到港 確保新鮮 晚市可選$1300的15道菜或$1600的20道菜套餐 價錢相當親民😍我地揀咗$1600的20品 包前菜、刺身、卷物、壽司、湯及甜品 師傅好friendly 不時同客人交流 亦會細心地為我地講解每一道菜👍 以下精選幾款寫☺️北寄貝: 肉質肥厚鮮嫩春子鯛: 口感柔軟彈嫩 壽司飯係特製赤醋飯 更顯刺身鮮味炸白蝦: 香口 脆卜卜秋刀魚: 左邊冇卷嘅點肝醬 有卷的點豉油食😋稻草燒鰹魚: 用稻草炙燒 赤身肉味道濃厚車海老: 大大隻 蝦味濃郁爽口 肉質彈牙整體是個不錯的體驗呢🥰 性價比不錯 除元朗外 銅鑼灣亦有分店 下次可以一試

北寄貝: 肉質肥厚鮮嫩
北寄貝