2021-05-19 25 views
天后都開了唔少餐廳,呢一間餐廳雖然距離站有2-3條街,但絕唔會影響到佢嘅人氣,今次就試咗呢一間小店,店舖唔算好大,簡簡單單裝修都已經好舒服,我今次揀咗午餐時間過嚟試吓,場內滿座的,要等候一段時間才入座。-Set Lunch 包括沙律或餐湯及飲品美國安格斯牛肉芝士漢堡配薯條呢一個漢堡包比我想像中要大,而且牛味濃郁,生熟程度剛剛好,厚切得來又多汁,好有咬口,內裡有片半溶芝士,再配上生菜蕃茄好清新又可以減低油膩感,漢堡包烘得很鬆軟,所以上枱時熱辣辣,仲搽上一層牛油,增添味道,先至於薯條炸得很香脆,又唔會有油膩感,整體好好味。-明太子蟹肉忌廉意粉明太子意粉一向係我最愛嘅,呢一款都好好味,有好香濃嘅忌廉,而且每一條意粉都掛滿明太子忌廉,至於意粉嘅軟硬度適中,面頭仲有啲蟹肉,增加咗口感嘅層次。-跟餐會有餐湯或沙律,但天氣太熱了,我地都點了沙律,沙律很新鮮再配上黑醋汁,好清新很健康,而且酸酸地很開胃。-整體來講,餐廳服務員很有善,很有禮貌,令人感覺好舒服,餐廳座位唔太多,但都夠闊落,呢一間餐廳我會再encore。
Set Lunch 包括沙律或餐湯及飲品

美國安格斯牛肉芝士漢堡配薯條

明太子蟹肉忌廉意粉

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch