2016-04-20 2992 views
午飯時間,想搵間坐得舒服又唔多人既餐廳就黎左依間啦! 已經食過幾次,覺得野食唔差,環境幾好,又幾好坐, 就當比自己relax下啦。依到waiter唔多,得3-4個,但手腳好快。 餐牌同幾個月前食既有d唔同。今次點左石鍋飯,由於係set, 所以會包埋麵包放題、餐湯/沙津、甜品同餐飲。點好set,佢會比個籃黎去拎麵包,對於麵包放題,佢有好多款,但我至愛係牛角酥同墨西哥包。 set可以揀餐湯/沙律,而我就揀左忌廉湯,不過不失。 石鍋飯好夠熱,會令個飯有少少脆,而且d汁岩岩好,有驚喜,因為一向覺得佢地既餐好普通.... 最後就係甜品同餐飲,奶凍都幾smooth! 埋單加埋一80幾蚊,仲會有張積分卡,可以用黎買麵包/當現金卷用。
午飯時間,想搵間坐得舒服又唔多人既餐廳就黎左依間啦!

餐牌同幾個月前食既有d唔同。

set可以揀餐湯/沙律,而我就揀左忌廉湯,不過不失。

最後就係甜品同餐飲,奶凍都幾smooth!