2008-12-03 70 views
今朝有個同事提起weekend要去天星碼頭做野,咁我就話個度開左間新餐廳,聽講呢度lunch bufflet好似不俗架喎... 跟住我地成班即時放低工作,向度search呢間餐廳,見到d圖我地即刻提議今日lunch去試試看!!! 本身想打電話訂位,點知呢間餐廳要有十位以上才有reservation架! 咁我地唯有早些walk-in啦!!! 來到第一時間要先付錢揀2-courses or 3 courses. 我地全部都揀了2-courses.首先,我地先試試個自助salad, 有好多配菜包括薯仔,蕃茄,青瓜,脆薯片,生菜等等,跟住配埋個沙律醬。正呀!!! 大家決定會再refill, 不過,我地都食左主菜試試味先,今日主菜係豬肉扒,大家都覺得一般。所以,都係繼續揀自助salad東西吃吃。其中有同事試飲個磨菇湯,評語係好濃味,如果淡番些就會perfect... 真係奇怪平時大多數係覺得唔夠味。我由於太飽了,最後無試飲到個湯。

主菜塊肉麻麻地
自己配搭的沙律,好味
$99 (Lunch)
自己配搭的沙律,好味
  • 沙律吧