2018-02-22 893 views
這裡絕對是我的秘密拍拖之地, 幾年前駕車時無意間發現的小餐廳, 多年沒光顧, 今日突然舊地重遊, 因為很想在農曆新年人煙鼎盛的時間找處安靜的地方豪歎美食一番, 立即和外子想起這間小餐廳! 可以遊車河兼拍下拖食好嘢這間餐廳座落在遠離煩囂的地方, 偏僻少人。 價格雖然不便宜, 但格調,食物,服務都一流,完全是一分錢一分貨!唔會令你覺得蝕咗。先來餐湯餐包夠熱夠香! 重點今晚點了海鮮拼盤, 新鮮美味! 大隻鮮味法國蠔+ 很香牛油味的帶子+龍蝦+魷魚! 這海鮮拼盤燒得出色! 太好味! 兩個人食完已經好飽再加上慢煮鵝肝鴨腿意大利飯! 入口即溶鵝肝, 有咬口唔太膩的意大利飯, 鴨腿大大隻肉質鮮嫩! 一流! 最後飲杯熱茶, 整個人舒服滿足! 如果想在特別節日來個特別慶祝, 又或閒時給愛人一個滿足驚喜, 這間餐廳絕對是推介! 游車河來這裡, 有免費泊車, 而且服務親切周到, 一定要讚

先來餐湯餐包夠熱夠香!

最後飲杯熱茶, 整個人舒服滿足!

游車河來這裡, 有免費泊車, 而且服務親切周到, 一定要讚

2018-02-19
$600 (Dinner)
  • 海鮮拼盤