2018-04-14
今日同同學早上去灣仔圖書館做project,做到咁上下又夠鐘午餐了。。。嘿嘿嘿今次後到呢間I’m Nuts 食午餐。睇睇個menu 先我同朋友一睇就好想食A 餐同G餐。。。不過好可惜我地1:45分去到已經冇哂呢2個餐😳😳有點失望喔😟 我覺得餐廳應該每個餐都有足夠嘅供應我地就選咗第2個餐了 我就揀咗B 餐而我朋友就揀咗H餐😳我一食落口,「依」又幾驚喜喎!又幾好味!d 煙三文魚又唔會太咸,而且個忌廉汁都幾好,唔會太膩!不過我覺得佢唔應該自己幫我加黑椒落去😳 我鐘意自己落。另外我個人都係鐘意食普通意粉,唔太好偏意粉。而我朋友就食呢個H餐,驚喜X2 D雞胸肉好正因為好嫩滑!而且好夠味,不過都係啦,我比較鐘意自己落黑椒。而且d 沙律都幾fresh 賣相不錯 打卡一流!我地仲叫咗2杯coffee !上面果杯就係cappuccino 而下面果杯就係Latte!有個靚靚拉花!真係唔捨得飲咗佢。 我同朋友坐一邊食一邊傾埋project!坐咗超耐。坐到夠鐘食下午茶!又再食了!第一次係一間餐廳坐咁耐又唔比趕走。又睇睇個Tea set menu 今次叫咗黑松露薯條係點黑松露醬的好重黑松露味。都係啦 我鐘意自己
又睇睇個Tea set menu 今次叫咗黑松露薯條 係點黑松露醬的好重黑松露味。都係啦 我鐘意自己落配味。由其係黑椒!
諗諗下我地真係好誇張!我地仲叫咗2個cake!都好好味。女人真係有好多個胃
總括 今次本身有d失望但點知又驚喜了。因為d食物味道都唔錯 。好彩黎咗間任坐唔嬲嘅餐廳。我覺得呢到好適合同朋友黎坐下食下野傾下計!