2005-08-18
20050818 6.30pm做gym 前先食o的o野. 最近forum 有人談及哈迪斯將會全線結業(後証實為流料一單), 都好wor, 橫掂都一段時間無食過.要了一個最近在做promo 的海鮮粒粒套餐($26), 相入面金黃飽滿大大粒好靚仔. 好吸引, 而且難得套餐不是跟薯條, 就要了一個.套餐有海鮮粒粒(12粒)一兜, 肉醬熱狗一個, 一杯Coke Light (只有檸檬味), 其實哈迪斯的熱狗一路都做得唔錯, 另一款甜狗比永樂園的還要好吃. 這個肉醬的也不俗. 唯獨是這個海鮮粒粒真係唔多掂, 雖則是即刻炸起熱到辣親我o既口腔皮, 但係味道麻麻, 海什麼鮮? 蝦丸就蝦丸啦! 而且超細粒, 同相貨不對辦.然後我又另外要了一個炸雞上脾($9). 哈迪斯的雞我一路都覺得比肯記的好, 皮脆肉嫩. 不過呢次既就麻麻地.收銀果條o靚仔十分無禮貌, un-身-un-世, 態度輕挑.另外十分不明白為何哈迪斯的燈光總是這麼暗? 慳電嗎??? 和一定有一股怪味. 如果哈迪斯不想全線摺埋真的要改善一下了.