2019-03-03 55 views
黎到尖沙咀食飯,雖然周圍都有好嘢食,但係我哋就揀咗我哋嘅飯堂莆田黎慶祝情人節喇,情人節食飯唔一定要食西餐既,中餐都唔錯呢 依舊都係上一碟開胃既餐前小食先... 因為都係新年前後,推廣緊嘅都係新年菜式,我哋又選擇咗撈起 材料豐富,五顏六色,色彩繽紛,十分吸引 最鍾意就係淋上面嘅薄薄脆,超好味,成點畀我食曬 另外就係必食嘅黃金荷葉包,外脆內軟嘅麵包皮真係冇得頂,好脆好脆!!夾埋洋蔥牛肉絲食,真係冇得輸 再整返隻椒鹽豬手先,上枱熱辣辣,外皮整得好鬆脆又香口!豬手亦有好多肉雖然有小小熱氣,但好食就得啦媽祖麵線 材料十分多樣化,有海鮮啦,紫菜等等..大大碟,好抵食 酥炒芋心 呢個餸係每次都必點嘅,芋芯真係好嫩呀!!食落口好粉,加上外皮甜甜脆脆,食落一啲都唔膩

依舊都係上一碟開胃既餐前小食先...

因為都係新年前後,推廣緊嘅都係新年菜式,我哋又選擇咗撈起

材料豐富,五顏六色,色彩繽紛,十分吸引

最鍾意就係淋上面嘅薄薄脆,超好味,成點畀我食曬

雖然有小小熱氣,但好食就得啦

媽祖麵線
材料十分多樣化,有海鮮啦,紫菜等等..
大大碟,好抵食

酥炒芋心