2023-02-26
不嬲都有去開嘅 平時冇乜人 食物幾好服務都唔錯咁情人節冇book位 行過問有冇位啦 又話有喎 咁就入去囉 個日冇得散叫 只有佢個set 好似1000唔使2個人 但要再加一 有個腥腥地嘅帶子蝦頭盤 個樣幾靚嘅 但真心唔好食 一上已經聞倒有啲腥 個人覺得煎一煎應該仲易啲入口之後有個紅菜頭湯 個底應該係南瓜湯 甜甜地味道唔錯然後個主菜就耐喇 等左足足一個鐘 又大風 吹到頭都痛 當日生意好好坐到好爆 我估係餐廳未試過或者好耐未試過咁多客睇倒個個都忙嘅 但如果真係做唔切其實真係要諗諗係咪應該接咁多客入黎主菜一個係鮑魚同唔記得咩魚 正正常常囉 另一個係牛 好韌 生熟程度做得算好 5成左右 但肥得黎韌韌地然後個甜品隔冇耐就上黎 一如以往賣相靚嘅 黑朱古力慕絲 味道幾好 又有個情人節手寫牌仔幾有心整體唔錯嘅 因為中間要等先坐左2個半鐘 不過都係平日去好睇又好食啲 咁囉
咁情人節冇book位 行過問有冇位啦 又話有喎 咁就入去囉
之後有個紅菜頭湯 個底應該係南瓜湯 甜甜地味道唔錯