(Non-member)
2004-02-15 7 views
早一日book位,所以唔使等就入得.7:30 上到去,都唔係好多人,吉吉地.因為情人節,得set meal,冇其他得揀.冇所謂,都預左.一開始,會倒杯餐酒同水一杯.好快就黎starter,類似大蝦沙律的東西,但少沙律油,幾清,蝦都幾鮮.湯有南瓜湯and金必多魚翅湯.幾好味,前者夠濃,後者夠清主菜3揀1,有羊架配鵝肝,香蒜龍蝦and 牛. 我地2個都要羊架配鵝肝.mmm....羊架味道ok,但冇驚喜,鵝肝唔夠油同香.差D.甜品得朱古力慕絲,有黑亦有白.仲係心形的.賣相不俗,但麻麻好味.P.S 佢地會送張心意卡and同couple影張相(free)每人$268,加一,即係$300.都預左唔太平,但味道一般左D
早一日book位,所以唔使等就入得.
7:30 上到去,都唔係好多人,吉吉地.
一開始,會倒杯餐酒同水一杯.
湯有南瓜湯and金必多魚翅湯.幾好味,前者夠濃,後者夠清
每人$268,加一,即係$300.
都預左唔太平,但味道一般左D