2013-11-13
2063 views
終於試到美麗華酒店的餅店啦!!Coco 雖然入口好似好細咁。但入到去見到好靚呀d 餅。。。我今次就買左3款cake..拿拿拿。。就係下面啦d 圖....首先就係介紹下e2個cup cake..黑芝麻cupcake ($38)分數:4/5因為我全家都好鐘意食黑芝麻。。所以買來一試。。。嘩,好香黑芝麻呀。。。個cupcake 好滑好軟。。好好味。。。之後係blueberry cupcake($38)分數:3.5/5E個cupcake 我覺得okay..5太特別。之後就係CoCo餅店的主打。。ONoir ($46)因為我實在睇得太多食評。。個個人都話e個好正呀!必食之選。所以我就跟下大家。。買泥試下。。嘩嘩嘩,好好味呀。。佢入面好特別呀。。外面就係d 白丁朱古力。。入面d cream 好滑好正呀。分數:4.5/5 總括黎講。。可以試一試Noir 。。一試就覺得下次都要再買黎食下。大家可以去試一試
但入到去見到好靚呀d 餅。。。
我今次就買左3款cake..拿拿拿。。就係下面啦d 圖.... 首先就係介紹下e2個cup cake..
黑芝麻cupcake ($38
分數:4/5
之後係blueberry cupcake($38)
分數:3.5/5
E個cupcake 我覺得okay..5太特別。 之後就係CoCo餅店的主打。。
ONoir ($46)
因為我實在睇得太多食評。。個個人都話e個好正呀!必食之選。所以我就跟下大家。。買泥試下。。 嘩嘩嘩,好好味呀。。
分數:4.5/5
大家可以去試一試