今日同朋友慶祝🩷去左試九龍城呢間omakase,佢晚市分左兩個set,我地揀左有刺身嘅 斗 $1380 🌟*****🍞先付吸油麵包、橋頭、牛榜*🍱前菜黑松露 佐 蟹膏豆腐 伴 北海道海膽*估唔到豆腐可以做到超級濃嘅蟹味😍有啲紫蘇花可以解膩好細心🩷剩係個前菜已經令我十分驚喜啦!🫖清湯蜆湯*今日嘅湯係大蜆濃湯,非常鮮甜,隻蜆超大隻🤩🐟刺身北海道帶子* 已經調味,有啲檸檬味好fresh深海池魚* 有加特製watsabi,調味適中黑睦魚* 有燒過 非常之香☺️北海道紫海膽 佐 日本海富山灣白蝦* 呢個大滿足呀🤤上面仲舖左啲黑松靈添大拖羅手卷*油脂同魚肉平均,香濃嘅油脂食落超滿足🥰🍆串揚京都茄子串揚* 啖啖肉!希靈魚魚子 包 子持昆布* 上面有啲鏗魚木碎同櫻花蝦,令口感好豐富九州鮑魚* 好大件😋炸紫菜海膽* 非常新鮮嘅北海道海膽!炸松葉蟹* 混合左蟹肉同蟹膏🦀,非常之濃郁!再加埋面層輕輕炸過,極香!🥩燒物燒A5神戶牛* 油脂豐富 煎到五成熟 好香 而且口感一流🤤🍚食事明太子茶漬飯*鹹鹹地嘅明太子加埋好香嘅白芝麻,溝落茶漬飯超正😍勁快食晒成碗!🍈甜品靜岡冠蜜瓜 Crown Melon*水果級蕃茄**

*****

🍞先付
吸油麵包、橋頭、牛榜*

蟹膏豆腐 伴 北海道海膽
🍱前菜
黑松露 佐 蟹膏豆腐 伴 北海道海膽*

🫖清湯
蜆湯*
今日嘅湯係大蜆濃湯,非常鮮甜,隻蜆超大隻🤩

北海道帶子
黑睦魚
🐟刺身
北海道帶子* 已經調味,有啲檸檬味好fresh
深海池魚* 有加特製watsabi,調味適中
黑睦魚* 有燒過 非常之香☺️
北海道紫海膽 佐 日本海富山灣白蝦
大拖羅手卷
大拖羅手卷*油脂同魚肉平均,香濃嘅油脂食落超滿足🥰

京都茄子串揚
希靈魚魚子  包  子持昆布
🍆串揚
京都茄子串揚* 啖啖肉!
九州鮑魚
炸松葉蟹
炸紫菜海膽
九州鮑魚* 好大件😋
炸紫菜海膽* 非常新鮮嘅北海道海膽!

燒A5神戶牛

靜岡冠蜜瓜 Crown Melon*
水果級蕃茄*

*****

2023-07-27
$1500 (Dinner)
蟹膏豆腐 伴 北海道海膽
北海道紫海膽 佐 日本海富山灣白蝦