2022-11-20 805 views
今日放lunch同事介紹黎食呢間米線,話大推薦🤣位置比較偏遠,由鑽石山地鐵站行過去大概要20分鐘😮‍💨一到門口已經見到有人等緊位,門口安排咗凳比客人坐住等 唔洗企得咁辛苦👍🏻餐廳要齊人先可以入去,好彩同事一早黎攞定飛🤭我哋一齊人就入得去啦!米線店來講佢環境好乾淨企理,好闊落,有好多卡位,坐得好舒服😌米線我叫咗酸辣湯底,餸方面同事話必叫麻辣腩肉🤣再加咗貢丸米線好幼細,質地係偏淋身,幾掛汁,吸晒啲湯辣辣地好過癮,唯一缺點係有d偏咸。大推麻辣腩肉💯💯💯💯 咬落好爽口好彈牙,加埋少少辣味點綴,呢味餸滿分!貢丸都大推,一咬落非常有咬口,好彈,有驚喜!!同事叫左清湯墨魚春卷米線,墨魚春卷味道不錯👍🏻清湯睇落好似好普通,點知食落帶點奶味,好濃郁清甜🥰 整體黎講唔錯,有機會會再encore😝

米線我叫咗酸辣湯底,餸方面同事話必叫麻辣腩肉🤣再加咗貢丸

貢丸都大推,一咬落非常有咬口,好彈,有驚喜!!