2024-11-04
啲野食幾好食都好,吾會再幫襯!門口個中長髮職員啲安排都離晒譜!光明正大叫排後面個3位插枱打尖以前個短髮職員不嬲都會好聲好氣咁問下會吾會分枱 同埋落得晒單就可以比枱我哋坐住先我哋系有3個已到 只系欠1人 我哋次次食物到之前都一定齊到人。但係尼個職員完全吾聽我地講野 我哋已經系咁系旁邊話我哋可以分枱 但都系比其他人就算我哋未齊人 都有3個人 可以入2個先仲要聲大夾惡咁話 你哋4個嘛 未齊人嘛系咁入1人落已坐3人既4人枱咁樣點會有4人枱出現?間舖又吾系大得個4張4人枱 入左3個1位去4人枱 個3張枱都就食完 仲有張岩岩開始食齊人同佢講返佢仲話返公司規定要齊人 仲話我哋無講可以分枱 ???!!!!! 嬲到爆炸! 啲態度差到無朋友! 會吾會系你無問啊!已經系咁系隔離講喎仲要話 咁無枱都要等架!即刻吾食囉!好食又點喎 咁既態度 一定要食你架咩!1111啦1人先會食到3人或以上都吾洗諗架啦!人哋堅持3人系要3人一齊架仲要分吾分枱 系要自己提出吾提出系我哋吾岩啊!仲諗住去食既睇路啦!!
門口個中長髮職員啲安排都離晒譜!
光明正大叫排後面個3位插枱打尖
就算我哋未齊人 都有3個人 可以入2個先
仲要聲大夾惡咁話 你哋4個嘛 未齊人嘛
系咁入1人落已坐3人既4人枱
咁樣點會有4人枱出現?間舖又吾系大
齊人同佢講返
仲要話 咁無枱都要等架!
即刻吾食囉!
好食又點喎 咁既態度 一定要食你架咩!
1111啦
1人先會食到
3人或以上都吾洗諗架啦!
人哋堅持3人系要3人一齊架
仲要分吾分枱 系要自己提出
吾提出系我哋吾岩啊!
仲諗住去食既睇路啦!!