-間野完全吾值 百幾蚊野食/野飲既價錢 但質素仲差過求其街邊搵間茶餐廳 咖哩又吾掂 意粉又難食 一個番茄湯底+意粉+司華力腸 咁就七十幾 連芝士薯角都難食過人 hea到不得了-野飲還好 但係好L貴 佢地話就話 ‘最低消費每人要嗌杯嘢飲’ 咁理論上我有嗌到其他嘢食 我唔一定要嗌嘢飲 但無論你嗌咗幾多野 佢都會規定你一定要嗌杯嘢飲 咁仲叫最低消費? 中文理解有問題?!!!!最重要係服務態度好有問題!!!!一入門口 個女侍應已經西口西面 明明餐廳有好多位 係要帶啲客入一間好黑嘅房 環境暗淡 窗都冇隻 要喺人擺貨嗰度食嘢 個環境又好似坐監咁 完全係大殺心情 想轉返去餐廳出面嗰啲位 問侍應可唔可以 竟然得到’ok既...’ 一個勁唔願意嘅答覆 態度極之垃圾 樓下茶餐廳阿姐都好過依位侍應小姐-總結除咗有好多桌上遊戲可以玩 嘢食質素,服務態度係完全垃圾 去之前諗住咁多正評 應該唔錯點知完全相反 唔好比啲食物相呃 去完感覺好似俾人搶完錢咁 成功對我留下深刻印象 不過係極負面嘅 超級唔建議去
-間野完全吾值

-野飲還好 但係好L貴

!!!!最重要係服務態度好有問題!!!!

-總結

超級唔建議去

2020-07-04
$150 (Lunch)