嬲到第一次出post天氣凍都想食熱啲 見佢已經整定晒4 5底擺咗喺度 可能冇乜人幫襯 眼見放咗一段時間嘅樣好聲好氣話想要底即整嘅 個老闆用好串態度 話一係熱 一係就脆(即係擺咗喺度好耐嗰啲)但係我食開咁多雞蛋仔 可以熱同脆 兩兼之後 佢就喺部機撩出嚟就秒用袋裝住 用吹風機定型 或者等一等都冇就比左我一拎上手已經變緊淋我問佢可唔可以幫我吹一吹大大聲話 吹一吹就唔熱㗎啦(完全係捉字虱嘅態度) 仲同佢partner一唱一和 佢仲大大聲講 :買大雞蛋仔啫,唔知以為買層樓我見個機係枱面我就自己吹幾下 默默地走左其實我只係想要一底正常嘅即叫即整雞蛋仔 完全冇任何刁難成份 都有呢啲說話聽 我聽到都呆左冇比任何反應好啦,咁以為佢真係淋都好食先咁大口氣點知一食落去完全冇蛋味,唔知食緊啲咩 仲要已經變咗一pat嘢 衰過食毛巾 試咗一粒之後扔咗間嘢完全侮辱雞蛋仔 咁都俾得落啲客然後去隔離街蓮姐買順返條氣 人地唔洗講已經即叫即做 仲又熱又香又脆
嬲到第一次出post

天氣凍都想食熱啲
好聲好氣話想要底即整嘅
但係我食開咁多雞蛋仔 可以熱同脆 兩兼

之後 佢就喺部機撩出嚟就秒用袋裝住
用吹風機定型 或者等一等都冇就比左我
一拎上手已經變緊淋
我問佢可唔可以幫我吹一吹

佢仲大大聲講 :買大雞蛋仔啫,唔知以為買層樓

我見個機係枱面我就自己吹幾下 默默地走左

好啦,咁以為佢真係淋都好食先咁大口氣

間嘢完全侮辱雞蛋仔 咁都俾得落啲客