好耐冇食過台灣野啦~有排好興茶木,一想食台灣野,頭幾間諗起既必定有佢~康怡呢間茶木環境都幾開揚,氣圍唔錯,平日就少啲人,一到假日就排長龍,都算受歡迎架~💛紅燒牛肉麵湯底濃,幾好飲,幾有牛肉味😋,牛肉軟腍又入味,重點係少筋少肥~岩哂驚肥又想食牛肉既人❤️麵幾有咬口,紅蘿蔔白蘿蔔軟硬適中,都幾入味。💛鳳梨鮮果甜酸肉好多水果,有菠蘿、士多啤梨、火龍果、藍莓同荔枝。本身汁已經酸,加落菠蘿更加酸,我就受唔到啦🥴而咕嚕肉就炸到岩岩好,表皮脆,口感都okay。但係飯就唔係粒粒乾身,有啲濕同腍🫠💛芋圓仙草豆花有好多材料,紅豆、豆腐花、仙草、芋圓等等。唔太甜,普通甜品咁。😗💛凍黑糖珍珠奶茶珍珠仲大粒過條吸管,重奶茶味,苦。

💛紅燒牛肉麵

💛鳳梨鮮果甜酸肉

💛芋圓仙草豆花

💛凍黑糖珍珠奶茶
珍珠仲大粒過條吸管,重奶茶味,苦。
紅燒牛肉麵
鳳梨鮮果甜酸肉
芋圓仙草豆花
凍黑糖珍珠奶茶
2022-05-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$121 (Dinner)
紅燒牛肉麵
凍黑糖珍珠奶茶