2018-07-19
之前行過,發現河畔附近多左好多新餐廳😄😄雖然M3都唔算新,不過今次都係第一次食餐廳環境唔錯呀,座位又闊👍👍一坐低店員好快就送上水同menu,手腳好快!又有禮貌好意外有餐包食呀!以為係冷冰冰嘅包,錯啦,係又熱又軟熟嘅包加埋醋同Oliver oil真係好正胃口大開!即煮藍青口有番茄味同芝士忌廉揀🤔🤔都好難決擇呀,我地最後揀左芝士忌廉青口入口充滿忌廉味!仲要粒粉青口都好肥美卡邦尼意粉鍾意食卡邦尼嘅原因好大機會係我鍾意食溫泉蛋😆😆所以食卡邦尼嗰陣,都幾着重佢隻蛋會唔會太熟,係咪未一上枱,隻蛋已經爛左。M3嘅卡邦尼蛋嘅生熟程度岩岩好!撈到個意粉㗎!因為我之前試過喺另一間餐廳食,隻蛋太熟,撈唔到😑😑😑意粉軟硬度適中!碟意粉好快就俾我地清曬20oz T boneT bone做緊優惠$298,原價$498!!見佢平咁多,所以叫左黎試下!揀左5成熟一上枱就聞到牛嘅香味!急不及待即刻切黎食肉質好淋呀,又唔會太血腥!牛扒係我最愛,我覺得我下次可以自私食,一個人食一塊20oz t bone食完簡直太滿足👍👍下次想試埋pizza
雖然M3都唔算新,不過今次都係第一次食
餐廳環境唔錯呀,座位又闊👍👍一坐低店員好快就送上水同menu,手腳好快!又有禮貌 好意外有餐包食呀!以為係冷冰冰嘅包,錯啦,係又熱又軟熟嘅包
加埋醋同Oliver oil真係好正胃口大開!
即煮藍青口
卡邦尼意粉
M3嘅卡邦尼蛋嘅生熟程度岩岩好!撈到個意粉㗎!因為我之前試過喺另一間餐廳食,隻蛋太熟,撈唔到😑😑😑 意粉軟硬度適中!碟意粉好快就俾我地清曬
20oz T bone
食完簡直太滿足👍👍下次想試埋pizza