2021-10-29 911 views
以往由元朗店時代到上年都有幫襯,蟹細隻但普遍有膏 蟹粥都好食,但90分鐘太急而且價錢吾平、地方逼、時段只set死2場18:00或19:30 而且極準時趕人走,依家大閘蟹放題愈開愈多,相比起其他黎吸引力遜色不少,另外處理預約方便極為混亂,預約後改日期但無幫客人改時間,仲堅持係客人既錯,都唔緊要 客人要求更改回正確時間 但用極差態度黎回應:唔得喎!無得改!係你地自己時間混亂 如果唔係都吾會自己打黎!取消預約後,當日仲打黎reconfirm booking,邊個先係混亂個個顯而易見再book其他同樣係食大閘蟹放題既餐廳,時段由客人選擇 時限則由入座起計 亦有2.5小時以上,款式種類都多,而且服務有禮。新大眾唔稀罕做少一枱半枱生意,我亦唔稀罕比錢黎食 黎受氣,唔會再介紹朋友黎食
依家大閘蟹放題愈開愈多,相比起其他黎吸引力遜色不少,