2016-10-11
今日8點鐘左右去左薩莉亞食餐便飯。其實2人台我只需要等2張台, 不停有人走, 但係佢就不停咁比d 4人台入,遲過我到既4人客就可以直入, 足足等左半個鐘。都明白4人台想比4個人坐滿佢, 但係......最後等左半個鐘既我都係坐4人台.....佢D 台仲可以分開2邊-_- 有dd 無奈~ 入座呢方便可以安排得好少少.入座我叫左雞肉多利亞, 周打海鮮湯同埋芝士焗薯角雞肉多利亞同平時比, 今次既味道酸左少少; 雞肉份量多, 但有D 乾; 飯如常薄薄既一層, 上面有芝士。周打海鮮湯今日完全差到爆炸, 稀到有D 離譜; 即使係人都知佢係罐頭湯, 平時都會有1定既creamy 感, 今日完全稀到奶水咁樣。味道一定淡。芝士焗薯角同平時一樣, 芝士一層o係薯角上面, 今日d 薯角整得岩岩好, 唔會淋到成pat 屎咁~全晚最滿意係呢樣
遲過我到既4人客就可以直入, 足足等左半個鐘。
入座我叫左雞肉多利亞, 周打海鮮湯同埋芝士焗薯角
雞肉多利亞
周打海鮮湯