2019-08-10
但馬屋係日式火鍋放題店,一人一鍋的,閒日晚上等位的人數也是極多,都幾誇張!晚市限時90分鐘,有不同款式的湯底和肉類可供選擇。自取的有丸類、蔬果類、雞件、醬料、飲品和雪糕等等。排列整齊,既美觀又衛生。啲用料仲要一啲都唔Hea,有秋葵、萵筍等等。而雪糕就係高級嘅Haagen Dazs,焦糖脆脆味同埋藍莓味都勁正!飲品也不只有一般的汽水,連Coke Plus、Sprite Plus、解茶都有!冬蔭公湯底帶微酸辣,而且有好重嘅香茅同埋南薑味,勁香勁開胃,又唔會搶走食材的原味,超正,推介!Order咗冬蔭功湯底會送一盤泰式蔬菜籃,有通菜、泰國茄子、青芒果絲同埋秀珍菇等等,Match返個湯底!除咗有泰式蔬菜籃之外,嗌冬蔭功湯底仲可以任飲泰國象啤,真的泰爽了!我哋Order咗 $249 嘅套餐,跟嘅係澳洲產長期穀飼牛,油花分怖均勻,而且切到勁薄,係咁易烚幾秒就食得,入口又香又滑又重牛味,真係可以瘋狂Encore!$249套餐的豚肉也是超高質的,$249套餐和$199套餐的分別就是在於這個豚肉!北海道夢之大地豚肉的賣相相當吸引,肉質軟腍,肥瘦適中,食咗好多碟都完全沒有感覺肥膩,推介!原來Order咗冬
晚市限時90分鐘,有不同款式的湯底和肉類可供選擇。
原來Order咗冬蔭功湯底,仲有贈品送!有手機Mon清潔布同埋旅行袋送!而且仲有得參加大抽獎,頭獎係雙人來回泰國嘅商務艙機票連四日三夜嘅酒店呀!期待!