2022-05-03
真係太耐無出街用膳本來年初就想黎試吓呢間居酒屋,因為疫情擴大唯有等到今日終於有得試啦午飯時段有套餐供應,價錢都好貼地但我唔食飯,全部點晒串燒見到廚師推介好多出面見唔到嘅食品,二話不說就點哂佢啦食店喺面書極推嘅辣酒煮花螺點可能唔試呀!我只能接受少辣都食到啲螺,不過佢裡面嘅蔬菜同芋絲就比較辣,我老公食得好開心佢話好有驚喜,無諗過有呢啲伴菜喺度另外鹽燒羊肥腸脆卜卜但又有好香羊味,嗜羊嘅人一定好我從來都唔食串燒嘅肉腸,但試左佢嘅東洋骨付腸腸肉好香肉唔散老闆介紹我哋七味魔鬼魚翅干比起雞泡魚干,佢更加脆,唔會靭,因為唔會咬得攰,就會不自覺喺咁食鹽燒魷魚串好有驚喜以為魷魚鬚,原來係一隻隻細魷魚仔,又係卜卜脆,好易入口岩燒白鱔肥嘟嘟呀,好香魚油味呀老闆服務周到同好用心,每次送餸黎都會講多謝攪到我都唔好意思今日同老公試午餐,下次要同朋友約埋食晚餐,可以飲返幾杯店舖雖小,唔係好多坐位,就係細細間可以好似包場咁呀小店真係買小見小希望呢啲小店捱過依家難關,你哋要加油呀
午飯時段有套餐供應,價錢都好貼地
但我唔食飯,全部點晒串燒
見到廚師推介好多出面見唔到嘅食品,二話不說就點哂佢啦
另外鹽燒羊肥腸脆卜卜但又有好香羊味,嗜羊嘅人一定好
我從來都唔食串燒嘅肉腸,但試左佢嘅東洋骨付腸腸肉好香肉唔散
岩燒白鱔肥嘟嘟呀,好香魚油味呀
老闆服務周到同好用心,每次送餸黎都會講多謝攪到我都唔好意思
小店真係買小見小希望呢啲小店捱過依家難關,你哋要加油呀