本身難得約到前同事一齊出嚟食飯,諗住食好啲貴啲冇所謂,咁就揀咗同事食過話推薦嘅意式餐廳,本身知道要等8張枱,咁咪等囉,點知一等就成個鐘先入得🕰️,但其實一早就有位,我哋就望住個空位等咗15分鐘,個經理好盲咗咁,死到唔叫飛,然後2000 years later~,望住裏面走吓一枱,走吓又一枱,我心諗唔係畀人book咗場吧😳,咁我哋就去問經理裏面係咪畀人book咗場,點解有位都唔叫飛,佢竟然答已經幫你執緊位㗎啦,麻煩你等下啦,我心諗個位差唔多空咗半個鐘喇,要執咩啊,要幫張枱打蠟啊😡,之後等咗成個終於入得🫠冬天流流,等到個人都出晒汗,不過個經理係激嬲人方面,真係有一手,小弟係佩服嘅🫡講返食物方面,我哋叫咗個泡菜海灣pizza,牛骨汁醬油炸雞同手工泡菜芝士波,公道咁講一句,食物嘅味道係我食過嘅意大利餐廳中最好食嘅一間,味道上嚟講算係一絕,色香味俱全😜,唯一係叫咗個手工啤,飲落同1664冇分別,可能係我問題喇🥸雖然食物嘅味道係一絕,但餐廳員工嘅服務質素都係好重要,就好比一個人,能力高但人品差,呢個劣評真係純俾服務質素,所以大家如果要食,可以食其他分店🙃

2022-12-07
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$299 (Dinner)