2023-01-19
呢間小店有好多住將軍澳既人郁推薦見平日放假就入左去食行到好入先見到佢Menu係keto friendly ,所以有好多選擇當日我點左花生醬漢堡,同埋薯格(因為有薯皮的薯條當日無哂貨了)送到時見到澎湃既花生醬,即刻心心眼左,然後見到花生醬係佢地自製既,開頭會諗牛肉會唔會好乾架,點知一咬落去發現好juicy 仲食到成手都係汁,佢既牛漢堡係即叫即整,肉汁好多而且好香牛肉味,食到加左洋蔥同黑椒同蒜,配菜既紫洋蔥都好厚(好好味),花生醬唔算超濃味,但都同漢堡好夾,唔會搶哂味,包體就偏厚身同空氣感。薯格平時都唔會點差,佢都係熱辣辣上我會覺得佢飲品我點錯左coffee tonic ,因為佢一入口酸味好重(我唔太識欣賞)但一黎到時係幾靚的,再揀應該會揀返lemonade/ zero 😂😂😂😂😂值得一試我應該會再encore 既等我呀
見平日放假就入左去食
行到好入先見到佢
Menu係keto friendly ,所以有好多選擇
送到時見到澎湃既花生醬,即刻心心眼左,
薯格平時都唔會點差,佢都係熱辣辣上
我應該會再encore 既
等我呀