2017-06-15 895 views
其實呢間餐廳大大話話都食過三次,第一次嚟食都仲有麵包放題,最近呢兩次食已經冇左lu,依家跟餐會有麵包籃,會有5個mini包比你,個人認為都幾多,雖然佢係mini包,但5個絕對唔會少,食晒佢仲會問你要唔要refill,出面真係好難有呢啲咁多包比你食嘅餐廳,佢啲包就算冇餡都好好食,所以我都忍唔住買左啲返屋企食!彼得包可自選兩種配料,呢個有雞蛋,三文魚,青瓜,蕃茄,生菜,味道略淡,其實味道主要來自沙律醬雜扒有豬,牛,雞扒,粟米,薯仔,煙肉,紅蘿蔔,粟米心,腸仔等……啲扒好細塊,牛扒更只得一半,個人認為比較貴,但味道可以蘑菇意大利飯呢個飯有好多菇,啱晒啲鐘意食菇嘅人,出面啲意大利飯通常會有少少硬身,但佢呢個係煮到林晒,味道係忌廉蘑菇味,唔難食

彼得包

雜扒