2024-09-01 168 views
平時大魚大肉,今日同朋友經過灣仔就黎食番餐主打健康食材餐廳,岩晒做開運動同keep fit嘅胃口~ 估唔到又幾好味喎🥣西班牙凍湯有點似蕃茄湯底混小小南瓜湯嘅口感,黏口而且杰身,酸酸甜甜味道非常開胃🥢墨西哥卷餅 (The Club)招牌款式,有齊煙燻火腿、車打起司、培根、雞肉同埋生菜,配上自製蛋黃醬,同朋友都好鍾意食🥢自家製沙律可揀3款砌埋一盒,份量有點多,食唔晒呀。揀咗羅勒醬意粉配芝士、西蘭花煙肉、雞肉凱撒沙律都係綠色~ 勁健康🥣招牌意式雜菜煙燻雞湯有點似加入雜豆嘅羅宋湯~ 味道幾好🥢CauliRice我地就揀咗皇牌嫩滑雞胸,朋友話想食多啲蛋白質呀。個飯係用椰菜花飯配藜麥,夠飽又可以大大減低碳水化合物,仲有紫椰菜、溏心蛋、粟米、車厘茄,營養吸收夠平均有夠飽~ 好正

🥣西班牙凍湯

🥢墨西哥卷餅 (The Club)

🥢自家製沙律

🥣招牌意式雜菜煙燻雞湯