2023-08-25 55 views
朋友知道我中意唱歌,介紹呢間餐廳比我,真係好有驚喜!!酒吧好有氣氛,正前方有個舞台,只要下載一個app,就可以上台大展歌喉,台下聽眾都可以透過app 送禮物,當晚都好多人上去唱,好有氣氛,而個度都有一個駐唱歌手,唱歌幾好聽!酒吧野食都好有驚喜,同朋友都好滿意!生蠔新鮮,加小小檸檬汁已夠!意式焗蟹餅伴青芥末蛋黃醬及魚子醬蟹餅炸得非常香脆 ,上台時仲熱辣辣,餡料亦見到有一絲絲的蟹肉!西班牙辣肉腸虎蝦做吾到虎蝦的份量都多,而且新鮮,口感彈牙彈牙!辣肉睇配酒就完美!明太子卡邦尼意大利面每條麵都掛上濃濃的醬汁,食完都覺得邪惡美國肉眼牛扒伴紅酒燒汁七成熟,牛扒味道濃郁,部份大有少量脂肪,食落口嘅時候油脂滿溢🤪落酒吧甘係飲酒!覺得杯cocktail 酒精都足料,滿足酒鬼既我!
朋友知道我中意唱歌,介紹呢間餐廳比我,真係好有驚喜!!

酒吧野食都好有驚喜,同朋友都好滿意!

生蠔
新鮮,加小小檸檬汁已夠!

意式焗蟹餅伴青芥末蛋黃醬及魚子醬

西班牙辣肉腸虎蝦

明太子卡邦尼意大利面
每條麵都掛上濃濃的醬汁,食完都覺得邪惡

美國肉眼牛扒伴紅酒燒汁