2024-12-24 0 views
想受下氣可以去食,老板娘態度真係差,見赤柱有聖誕市集,帶埋小朋友去行下,順便食下西多士,我地排咗半個鐘,生果檔老闆話可以入去車仔麵檔食麵,再叫士多,咁咪入去麵檔,點知冇位,咁就行返出去,繼續排西多條隊,點知老板娘係小朋友面前吃咆哮,出返去排隊,係成個場都望住我地,嚇親啲小朋友,係生果店老闆話入面有位,我地先行入去,等多陣,麵檔有位,入咗去食麵,再叫西多,西多話等20分鐘,等左20分鐘之後叫我先生去睇下有未,已經有,但佢唔俾我先生拎,要我出去拎,重大大聲同我先生講,又唔係你俾錢,又話有就叫你拎架啦,企住係到,個老板娘真係問一句都會鬧,但真係冇必要,完本同小朋友開開心心行下街,食下野,最後會變成一肚氣,而西多士都十分普通,超多油,塊包係浸滿油的。

2024-12-22
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea