2010-05-25
其實食物好不好我無評論,但我要講講的是他們態度!我在停車場因為好口乾,所以買了罐Lemon Tea飲,未入去餐廳之前我巳經開咗來飲緊,還未飲完的!一入去,有數張枱客,我哋就坐低叫嘢.因為好肚餓,我想食雲吞麵,又想食豬手麵,就想落Order問問可不可以兩個餸,個部長行埋來落Order, 我問佢有無雲吞麵加豬手,佢話:"有,加十幾蚊囉! 一係你叫一碟四隻",咁我就問:"咁四隻幾錢",佢隻眼巳經無望住我,反張餐牌比我睇,反來反去,反到個豬手麵比我睇,咁我話:"這個是豬手麵喎!" 跟住佢又反,反到下一頁,我就見到$48一碟,我覺得自己一個食,唔好叫咁貴啦! 咁我咪淨叫大雲吞麵.巳經覺得佢啲態度真係一般般.跟住.....食食下個伙記行埋來話我哋唔飲得外頭入來的飲品喎! 吓! 喂!~ 我從門口入來,你唔講~我叫嘢食時,你又唔講~我等緊嘢食時,你都唔講食食下,你來講?????咁我話:"咁點啊???, 都開咗"隔一震, 個伙記又行埋來話: ”我哋真係唔飲得外面嘢,你收埋佢啦" 我話:"咁我開咗! 點放入袋啊????, 你鍾意咪收埋佢囉"跟住個落Order個部長就行埋來,我哋同你搵個袋袋起佢囉!"我話:
一入去,有數張枱客,我哋就坐低叫嘢.
巳經覺得佢啲態度真係一般般.跟住.....
食食下
個伙記行埋來話我哋唔飲得外頭入來的飲品喎!
吓! 喂!
~ 我從門口入來,你唔講
~我叫嘢食時,你又唔講
~我等緊嘢食時,你都唔講
食食下,你來講?????
咁我話:"咁點啊???, 都開咗"
我話: "點解你哋係我入門口時,叫嘢食時, 等緊食時! 你唔講,我食緊嘢食先來講?"
我真係好,點解可以咁態度, 其實佢的食物又不是平,$32一碗雲吞麵!
我到食緊咩味都唔知, 所以無評論食品.