2024-10-27
食完真係一肚氣。見到好多正評,就諗住同朋友一齊去試下啦。叫左一份fajitas, 一份grilled adobo 同埋avocado fries,再加兩杯野飲。點知佢啲嘢食全部同一時間上,搞到張枱跟本無位擺。其實我張枱隔離有好多吉位,佢堅持唔比我哋用埋隔離張枱,要全部逼哂落嗰一張細枱度。食得勁辛苦。其中一杯野飲係horchata。只有甜味,cinnamon 味無乜。好似飲緊一杯加左糖嘅人咁。🤮avocado fries 又係無乜avocado味,得口感。👎🏻份grilled adobo beef 啲牛太硬,明顯煮得過老。👎🏻👎🏻得份fajitas算係好食。到埋單嗰下,佢竟然問我攞tips。我心諗,你全程無比過好嘅服務比我,落單又黑我面,竟然夠膽問我攞tips。仲要明明已經有加一。咁我就直接响部卡機度㩒NEXT。佢見到,就問我係咪㩒錯,叫我㩒返轉頭,要比tips比佢。我話無錯,我唔打算比extra tips。整個過程,都完全無笑過,一直黑住面問我攞tips。好彩最後成功堅持到! 絕對唔值呢個價錢。
得份fajitas算係好食。
好彩最後成功堅持到! 絕對唔值呢個價錢。