2022-03-29 702 views
1)員工態度差唔講食物 一入去員工態度好差😥明白市道唔好 但嗰日明明係佢哋冇貨 所以我同朋友先要多啲時間落單⋯ 然後嗰counter就寸我哋落單慢 好似阻住你做生意 如果因為好多客心急我都體諒 但嗰日得我哋落緊單 冇人排隊 不過都唔怪得佢冇客 因為啲野好難食🥶2)法包more like公司三文治講真公司三文治/subway 都好食過佢 我哋點咗「招牌法包」同「慢煮牛肉法包」a) 淋法包🙄b) 有沙律醬🤯😱 點解法包會有沙律醬 人哋出面啲包係用肝醬同牛油 冇可能用沙律醬 依家個包酸酸哋咁 真係好奇怪 c) 啲配菜粗到⋯啲🥕差唔多半隻手指尾咁粗 擺到明hea切唯一ok 嘅係啲牛 有肉味嘅 正常雖然價錢ok 但如果一樣價錢食茶記三文治/subway 我會開心啲 最接受唔到嘅佢竟然有2020 timeout recommendation 係水準下降定係點 真係唔知食到相都唔想影 想睇嘅下面有. Never again.
1)員工態度差

2)法包more like公司三文治

a) 淋法包🙄
c) 啲配菜粗到⋯啲🥕差唔多半隻手指尾咁粗 擺到明hea切

唯一ok 嘅係啲牛 有肉味嘅 正常

食到相都唔想影 想睇嘅下面有. Never again.

TakeAway