2018-03-27 285 views
Weekday Lunch , 試咗呢間位於沙田嘅M3 。見openrice 好評如潮,一於試下。我叫左 G 餐西冷羊扒 。有餐湯或者沙律揀,我就要左田園沙律。沙律細細份有菜同柑?仲有兩粒白色野,好酸的似蕎頭,都幾特別。之後主菜羊扒到了,羊肉味道有點怪怪,一D都唔羶,亦無乜羊味,及而有少少似肝 or 腎的內藏味。而且偏瘦,總之同一般食開的重口味羊架不同。但佢個扒都煎得幾靚,皮香肉嫰,蒜蓉汁亦好出色,可以蓋過果D怪怪的味,不過下次都係食牛扒算了。番茄燴雜菜有D似莎莎,但是太酸了點。最後是歎啡時間,咖啡香濃好味。午飯完結人潮開始散去,呢刻最正!

番茄燴雜菜有D似莎莎,但是太酸了點。

$83 (Lunch)