1K
2021-01-27 64 views
疫情下大家都過得好攰😩, 所以無論心態上或者行為情緒上都一定要保持正面樂觀💪! 偶而放鬆一下調整腳步是必需的! 我喜愛到馬灣走走, 人比郊野公園少(🤣😂🤣😂🤣😂) 有海邊, 有日落, 係無紅葉啫! ☕咖啡係我喜愛的, 專業人士喺面前煮咖啡, 再一齊學習及研究有關咖啡知識, 都係一個另類享受! 😎💁‍♀️是日午餐, 羽衣甘藍紅石榴汁雞蛋沙拉$88 ~ 好讚👍! 羽衣甘藍好新鮮好嫩, 🥗其他沙律菜都好新鮮, 粟米超級甜, 配有醃制過酸酸甜甜的甘荀🥕 好清新! 🐥土耳其招牌烤雞半只 $178 ~ 好香好香, 烤得好靚! 烤雞外皮焦香, 雞肉肉質嫩滑, 底下配有糙米飯, 份量十足! 🤤午餐 +$30 可有熱沙咖啡☕ 但係我今次無飲咖啡, 飲鴛鴦! 平時唔一定有得飲架😘! 味道同一段飲到的鴛鴦不同, 這個奶味重點, 亦較順喉, 仲有拉花! 😎間唔中慢活一下, 讓身心都抖一抖!

😎間唔中慢活一下, 讓身心都抖一抖!

Type of Meal
Lunch