2022-08-24 44 views
Coffeelin放假當然係同老婆慢活人生,睇下有咩好好食嘅嘢,行開灣仔見到有間新開嘅咖啡店,有個咖啡店裝修比較特別所以就入去飲下原來除咗咖啡佢哋仲有好多唔同嘅餐點,今次就叫咗個三文治同埋甜品Polo慢煮牛仔肉玩咖哩蛋黃醬,佢哋嘅三文治一啲都唔雅虎,麵包焗完之後好好味,慢煮牛仔肉再配上沙律菜,好好味ExpressoTonic,Hojicha latte咖啡當然就係重點啦,我叫咗杯expresso tonics, 佢哋嘅咖啡加tonic絕對係最愛咖啡之選,而老婆點嘅個杯熱咖啡拿鐵,有靚靚嘅拉花再加上培茶嘅味道簡直係係享受Lemon cake ,Tiramisu 另外甜品方面,佢哋都有多項選擇度見到最愛嘅檸檬蛋糕當然就要CS,嘅檸檬蛋糕檸檬味特別香濃,另外Tiramisu都唔馬虎,食落後咖啡味都幾入味,配上Cream cheese,絕對無敵慢活生活加上咖啡,絕對係一個美好的一日
Coffeelin

Polo

ExpressoTonic,Hojicha latte

Lemon cake ,Tiramisu

慢活生活加上咖啡,絕對係一個美好的一日