2024-11-19 182 views
🍁我哋一直都好喜歡西營盤同香港大學嗰邊嘅寧靜🌦️有機會都會過去行下搵下野食🍴今次呢間我地都好鍾意呢🥳🪟餐廳門囗全部係用落地玻璃🪑彩光度十足🪞坐喺餐廳入面望出去會見到好多樹術🌳遠離繁囂嘅感覺好寧靜、好舒服😌加埋木系嘅傢俬🎏整體感覺超讚喔👍🐥煙燥嫩雞胸佐香料茄子漬:佢呢個雞胸係橢圓形一口size🐣鷄腦好嫰滑✔️入面仲有茄子漬同香草🌿最特別係上面仲舖滿晒紅莓乾同埋神石榴粒粒🍒味道加埋一齊好夾💯🥪BBQ手撕豬芝士拖鞋包:呢個BBQ手撕豬芝士拖鞋包真係超有驚喜呀👍入面嘅手撕豬勁軟嫰✔️加埋佢個B B Q汁❤️令成個包變得超級惹味🔥個包仲係外脆內軟💯呢個好推介呀🥳🍰香梨薑黃吉士蛋糕:有誠意嘅香梨薑黃吉士蛋糕👍上枱嗰陣時仲係熱辣辣架🔥強烈建議食嘅時候一定要點埋側面嘅吉士醬呀☘️點左仲好食呀✅☕️焙茶拿鐵:除咗綠茶🍵焙茶都係我嘅心愛❤唔係好多地方有焙茶拿鐵☕️見到一定要飲呢個喔😍😍心心眼了❤☕️花生拿鐵:啖啖都有花生碎🥜仲好香濃添🔥加埋個靚靚拉花🌸大滿足呢🥳