2021-12-06 29 views
朋友介紹我去呢間餐廳,坐得舒服,食物份量大,餐廳播既MV 都係賣點之一😍真係要大大力撐小店👍🏻❣️南瓜湯、磨菇湯黎到見到Smile 都加哂分啦,唔係罐頭湯,飲到南瓜既甜味同磨菇蓉❣️香橙柚蜜煙鴨胸沙律、煙三文魚他他多士香橙同煙鴨胸原來係咁夾,香橙中和番鴨胸既咸味,仲有D 沙律菜做前菜好開胃岩哂。一口既煙三文魚他他多士仲好脆👍🏻❣️慢煮原隻去骨春雞🐥、酸忌廉煙肉焗薯嘩!原隻雞咁上真係好有份量呀,一人可以一隻大雞脾🍗好滿足,用慢煮既方法令食物營養同原味保留,肉質保持嫩滑,一黎到就聞到好香啦。配菜仲可以揀我最鍾意食既焗薯🥔真係好好味呀❣️慢煮BBQ 豬肋骨豬助骨食得多,慢煮豬肋骨都係第一次食,肉質好淋之餘D 肉仲唔會好痴骨,醬又唔會太濃味蓋過本身既鮮味❣️白桃藍蝶花、桂花頂級國寶茶要靚要打卡叫左杯白桃藍蝶花,微微既桃味唔會太甜。要養身叫左杯桂花茶,夠哂濃味,食到咁飽歎番杯茶真係一大享受

❣️南瓜湯、磨菇湯

❣️香橙柚蜜煙鴨胸沙律、煙三文魚他他多士

❣️慢煮原隻去骨春雞🐥、酸忌廉煙肉焗薯

❣️慢煮BBQ 豬肋骨

❣️白桃藍蝶花、桂花頂級國寶茶