2015-03-17
其實經過一次慘痛經歷後,我已經話左blacklist呢間店,奈何阿女好鍾意佢個焗飯,於是我無骨氣地再一次幫襯。經過上次等個滑蛋豬扒飯等左九個字仲要三催四請先有得食,我今次已經做好要等嘅準備。入好單我開始計時,等左15分鐘多啲阿女個焗飯就到左,時間ok可以接受,一心諗住今次無事發生啦......點知一等就再等多15分鐘,我個炸魚都未到,阿女見我開始發脾氣幫我叫人催㕑房,職員態度良好好有禮貌,催完5分鐘,炸魚終於上場,炸魚外脆內軟不過無乜魚嘅鮮味,咖哩汁甜而不辣,的確係好好味,尤其係當我已經等到極肚餓嘅時候。結果呢份炸魚前後等左35分鐘以上,不過今次做左心理準備無上次甘勞氣。當我開始食炸魚時阿女已經食完佢個份叫多個芭菲嘆。呢間食物質素中上,價錢亦係中上,服務良好,唯一最吾好就係㕑房真係好慢,肚餓揾食醫肚者不宜。