之前在網上找到西營盤的一間西班牙餐廳,環境超有情調,所以就決定在此幫朋友慶生😍🎂-🎈和牛及鵝肝配長法包 $35/件看上去好似一件壽司🍣😂但原來係和牛鵝肝配脆餅咁!!! 聽個組合就知道一定堅好食冇得輸😳店員仲會即席燒一燒塊和牛~食落去超邪惡冇得頂😋鵝肝的味道都好香濃,幸福感爆燈🌟💫-🎈日本鮮帶子配芒果莎莎及椰子汁 $168好開胃🤤因為配搭了芒果莎莎及椰子汁,有點酸酸甜甜咁~但價錢上有少少進取,因為印象中唔算好多片既鮮帶子,同埋都偏薄身~-🎈傳統西班牙奄列配薯仔及洋蔥 $60比想像中更細份😂但這個蛋餅配搭還是挺好的!!! 不過tapas細細地份就可以叫多幾款試下🤪-🎈慢煮烤乳豬配椰菜仔及蘑菇 $270乳豬外脆內嫩~最正係食食下會食到少少肥膏😂配埋個醬汁係幾正🙆🏻‍♀️-🎈傳統西班牙炸脆條配巧克力醬及雲呢拿雪糕 $78個人覺得一般,感覺炸得不夠脆🤫因為掛住和朋友唱生日歌所以忘記了好好地影相📸️而之前book位時已向餐廳remark了慶生,所以餐廳有在甜品裡放上蠟燭,但意想不到的竟然是煙火蠟燭🎆我和朋友都感到挺驚喜的🥰-🔸La Paloma📍西環西營盤皇后大道西189號西浦1樓

🎈和牛及鵝肝配長法包 $35/件
和牛及鵝肝配長法包