茹絲葵牛排餐廳

Ruth's Chris Steak House
2021-07-18 2653 views
如果仲煩緊帶女朋友去邊度食的話,這間一定ok。港女要求很簡單,環境靚,服務好,西式,好味,仲會幫你喺甜品上面寫happy anniversary。 這間餐廳滿足晒上面所有的要求。首先環境方面,當然在book的時候記得要寫明Window seat。啲卡位私隱度好高。我們因為是restaurant week book ,所以個set有齊頭盤主菜side dish甜品。最鍾意就係佢主菜的碟是一齊放入焗爐的,即是如果你share的話呢佢會比多一隻已焗的碟你。隻焗爐碟上面仲會有埋焗好的牛油添。Crab cake一定要食,其他地方的都是粉多過蟹肉,但是這裏是蟹肉多過粉。成日覺得食過才會好鞋口,原來佢這裏的整法會令到菠菜10分滑。本身我們的套餐已經有一個雪糕和一個蛋糕,但是因為他們知道我們慶祝,所以再送多一個蛋糕。
如果仲煩緊帶女朋友去邊度食的話,這間一定ok。
這間餐廳滿足晒上面所有的要求。