2021-03-27
如果想坐窗邊位記住要早啲book枱啦 一個月前book都full哂🙊 望住灣仔個邊個夜景真係好靚😍 不過枱同枱之間教近 所以有少少嘈 呢個係唯一嘅扣分位 但係野食同服務都好好👍🏻👍🏻如果係嚟慶祝生日或者紀念日 訂位嘅時候記得同餐廳講 會送番個梳乎厘甜品 仲會即時幫你地影相📸 再曬番出嚟 放係一張有哂各職員簽名嘅生日卡比你😝▪️洋蔥包外脆內軟嘅洋蔥包 洋蔥味香濃 絕對係一個好好嘅beginning🤣▫️海鮮拼盤 海鮮拼有蠔 波士頓龍蝦 亞拉斯加長腳蟹 珍寶蝦 同埋拆左肉嘅蟹肉 全部海鮮都好新鮮好鮮甜 再配以4款特製醬汁 令人一試難忘😍▪️Lobster bisque推介🌟由蝦頭蝦殼淆制 加上少許酒 味道香濃 龍蝦肉爽脆彈牙 落單時可以request分兩碗上 方便share😛▫️Centre cut prime rib eye我地叫左Medium rare 牛扒非常厚肉 而且好多汁好juicy肉質鮮嫩 🤤▪️Jumbo lump crab cake推介🌟蟹餅真才實料 蟹肉滿溢 配埋芥末蛋黃醬 更能帶出蟹肉嘅鮮味🤩▫️梳乎厘梳乎厘鬆軟唔會過濕 仲有好香嘅蛋味
▪️洋蔥包
▫️海鮮拼盤
▪️Lobster bisque推介🌟
▫️Centre cut prime rib eye
▪️Jumbo lump crab cake推介🌟
▫️梳乎厘
梳乎厘鬆軟唔會過濕 仲有好香嘅蛋味 加上少少檸檬味更加清新😚