2024-03-15
平時撳飲品機就撳得多,撳飯盒就係第一次,真係好特別呀🤣每部機都有幾款口味,就好似火車便當嘅樣,最驚喜一定係拎到手嗰下仲係暖笠笠,銷售點都幾多下㗎,對於得個少少時間嘅飯鐘,又喺自助售賣機附近做嘢嘅朋友仔實在太貼心了🫶🏻1️⃣ 阿嫲蔥油雞貢條便當🐔每一款嘅便當都現有啲配菜,牛油燒粟米真係好香甜,一節嘅一半好易咬🙈蔥油雞嘅味係鹹香味,蔥味十足而且軟嫩多汁💦 話咁快就食哂成個便當🙌🏻2️⃣ 蔥燒牛肉香腸便當🐮超級ᴊᴜɪᴄʏ嘅台灣腸認真正😍 外面脆,咬落去即刻爆汁😆 蔥燒牛肉好惹味,配飯一流🤘🏻不得不讚下呢個便當行嘅風格夠貼地,食落好有ғᴇᴇʟ😌3️⃣ 沙茶豬頸肉花枝卷便當🐷中意食豬肉多啲嘅我大推呢款,超級超級惹味😆 沙茶醬嘅味道好獨特,花生醬加麻醬已經足以令人流晒口水,配埋口感十足嘅豬頸肉簡直就係💯而花枝卷就爽口彈牙,啖啖肉🤤
1️⃣ 阿嫲蔥油雞貢條便當🐔
2️⃣ 蔥燒牛肉香腸便當🐮
不得不讚下呢個便當行嘅風格夠貼地,食落好有ғᴇᴇʟ😌
3️⃣ 沙茶豬頸肉花枝卷便當🐷
而花枝卷就爽口彈牙,啖啖肉🤤